Yoga Retreat Ibiza

Yoga Retreat Ibiza

Als je op zoek bent naar een unieke yoga retreat, dan is Ibiza de perfecte bestemming. Het eiland staat bekend om zijn partyscene, maar het staat ook bekend om zijn meer soulvolle kant. Veel van Europa's toonaangevende yogadocenten wonen op Ibiza. Je kunt daar deelnemen aan een yoga-retraite die je een verhoogd gevoel van mindfulness geeft. Afhankelijk van de retraite, kun je genieten van lange perioden van stilte of meditatie, en zelfs een nacht in Pacha yoga retreat ibiza mei 2022.

yoga retraite ibiza

De Ibiza Yoga-cursus heeft lovende kritieken en lovende kritieken ontvangen van beroemdheden. De voormalige Big Brother-ster en de Schotse actrice waren beide te gast bij de retraite en zouden tot het ochtendgloren feesten. De eigenaar van de retraite heeft zelfs Kate Moss en Jude Law gehost. Ze zijn allebei vrienden van de eigenaar van de retraite en ze is van plan om in augustus met hem mee te gaan naar de villa. Zodra ze haar perfecte vakantieplek heeft gevonden, kan ze yoga beoefenen in de meest rustige omgeving.

Er zijn veel locaties op Ibiza om uit te kiezen. De Yoga Finca is een idyllische plek voor een retraite in het noordelijke deel van het eiland. Het ligt dicht bij de beste stranden van het eiland, evenals de stad Santa Eularia. Het dorp is de thuisbasis van een hippiemarkt en heeft elke maandag en dinsdag een avondmarkt. Als je op zoek bent naar een yoga-retraite: de zuid- en noordkust van het eiland zijn gevuld met prachtige stranden. Met name de stad Es Vedra is een van de meest emblematische plekken op Ibiza.

Informatie over dit onderwerp: Happy Life Retreat