Wat is Bit Torrent?

btt

Het BitTorrent-token is een nieuwe applicatie waarmee gebruikers van het Bit Torrent-protocol mediabestanden kunnen downloaden met behulp van Bit-torrent-technologie. Dit zijn kleine programma’s die op uw computer worden geïnstalleerd en fungeren als encoder en decoder voor het Bit-torrent-overdrachtsprotocol. Eenmaal geïnstalleerd, beginnen ze met het comprimeren en uploaden van mediabestanden naar uw lokale harde schijf.

BitTorrent bestaat al geruime tijd, maar is pas sinds kort populair bij gebruikers. Een reden hiervoor is het gemak waarmee men zich voor de dienst kan aanmelden. Het heeft een paar jaar geduurd voordat het protocol het punt bereikte dat het werd beschouwd als een echt alternatief voor peer-to-peer bestandsdeling. Met het nieuwe token kunnen gebruikers binnen enkele minuten een enorme bibliotheek met mediabestanden downloaden, inclusief muziek en films. Bovendien kunnen ze hun favoriete bestanden op dvd’s branden en op harde schijven opslaan.

BitTorrent-token en serviceproviders zijn vergelijkbaar met andere opslagserviceproviders. Het enige dat gebruikers nodig hebben, is een account bij het bedrijf.

 

Dit account is een virtueel account dat wordt gehost op de server van het bedrijf, in plaats van op de eigen computer van de gebruiker. Dit betekent dat de gebruiker geen software op zijn eigen computer hoeft te installeren om de BitTorrent-opslagservice te gebruiken. Het enige dat de gebruiker nodig heeft, is een internetverbinding en een wachtwoord.

De belangrijkste factor voor de populariteit van BitTorrents ligt in de relatief lage kosten. Door het BitTorrent-token actiever te maken, kan het hostingbedrijf hun kosten verlagen en deze besparingen doorgeven aan gebruikers. Om deze reden is de BitTorrent-serviceprovider erin geslaagd om zijn actieve gebruikers in de afgelopen zes maanden met ongeveer 25 procent te vergroten. Sommige experts zijn van mening dat de toename van actieve gebruikers deels te wijten is aan het feit dat mensen erachter komen hoe gemakkelijk het is om zich te abonneren op de service en deels aan het feit dat mensen toegang krijgen tot het populaire Bit Torrent-portaal. Hoewel BitTorrent-tokens gratis aan verschillende mensen zijn gegeven, kunnen gebruikers zich ook abonneren voor een eenmalige vergoeding om een groot aantal gratis tokens te krijgen.

Het belangrijkste verschil tussen een BitTorrent-token en een normale BitTorrent-download is het feit dat elke gebruiker kan kiezen hoe zijn BitTorrent-bibliotheek wordt opgeslagen. Wanneer u zich abonneert op een BitTorrent-service, krijgt u een unieke id die wordt toegevoegd aan de cache op alle clientscomputers. Elke keer dat uw client verbinding maakt met de BitTorrent-server, wordt deze gevraagd om dit gebruikers-ID toe te voegen aan hun lijst met actieve gebruikers. Zodra de server een verzoek naar de cache van de client verzendt, downloadt deze de bestanden uit de BitTorrent-bibliotheek in plaats van de gebruikelijke clientcomputer. Door je BitTorrent-bibliotheek aan je adresboek toe te voegen, heb je automatisch toegang tot onder andere duizenden films, muziek en games.

BitTorrent is momenteel de meest populaire vorm van peer-to-peer-technologie voor het delen van bestanden, die door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt. De grootste aantrekkingskracht voor gebruikers zijn de lage kosten van BitTorrent-downloads, die veel lager zijn dan de prijs voor het kopen van cd’s of dvd’s. Bit Torrent stelt de gebruiker ook in staat om vrij en privé zijn favoriete bestanden te downloaden, zolang er een beschikbare Bit-torrent-server is. Een groot voordeel van BitTorrent is de open-source software, die niet wordt geplaagd door licentieproblemen, en waarmee mensen hun eigen Bit-torrent-bibliotheken kunnen toevoegen. De twee belangrijkste nadelen van Bit Torrent zijn dat het de gebruiker geen snelle internetverbinding biedt en dat sommige virussen en spyware het systeem kunnen aantasten.

Ethereum (ETH) kopen met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester

Klik hier voor meer informatie Bitcoinmeester.nl