Waarom wil ik naar Duitsland om aan mijn auto te werken?

Ford pickup

De Ford pick-up is een voorbeeld van een Amerikaanse truck die van 1965 tot 1996 door Ford werd gemaakt. De Ford F-serie, ook wel de Ford Bronco genoemd, was een serie voertuigen die begon als een hot-rod. De Ford Bronco was erg populair en ging zelfs in productie met de legendarische acteur Michael J. Fox in de film “Gran Torino”. Sinds de introductie heeft de Ford pick-up verschillende wijzigingen en upgrades ondergaan.

Een van de grootste veranderingen aan de Ford pick-up is de ophanging. Het upgraden van de ophanging kan het rijgedrag van de auto veranderen, vooral wanneer je offroad gaat. Vaak kan het een enorm verschil maken voor het vermogen en de bediening van het voertuig. Het kan eenvoudig worden gedaan bij uw plaatselijke auto-importwerkplaats. Als u niet weet hoe u de wijzigingen moet aanbrengen, kunt u de instructies hiervoor op internet vinden.

Een andere upgrade die in Duitsland aan het Ford-voertuig kan worden gedaan, is de ophangingsbus. Dit kan nieuw of gebruikt worden gekocht, afhankelijk van uw behoeften. Er zijn veel opties beschikbaar en één voor jou. U kunt besluiten om het gehele veersysteem te vervangen of gewoon de ophangbus te vervangen door een nieuwe.

De Duitse auto’s zijn ook in veel verschillende stijlen verkrijgbaar. De meeste modellen hebben de fabrieksbumpers, zijschorten en luchtroosters vooraan, maar sommige modellen hebben een volledig dek met een bed. De meest voorkomende stijlen zijn de wagenstijl en de gebruiksmodellen. De meeste Amerikaanse auto-importen bevatten geen enkele vorm van extra’s. Degenen die wel een variëteit hebben, zijn onder meer de motorkap en kofferbakafdekkingen, lederen interieur, chromen accessoires en een brede selectie kleuren.

De Amerikaanse auto-importmarkt voor voertuigen is het afgelopen decennium gestaag gestegen. Het beste is dat omdat deze markt zo groot en populair is, de voertuigen veel goedkoper zijn dan de Duitse auto’s die in Amerika worden geïmporteerd. U kunt duizenden dollars besparen door deze route te volgen. Het beste is dat er veel verschillende autofabrikanten zijn die u een Ford Focus, Mustang, Focus RS of zelfs een Toyota Camry verkopen. Meestal hoeft u alleen maar online te gaan om een lokale importeur te zoeken.

Het is gemakkelijker dan u denkt om een auto te kopen en deze in Duitsland te importeren. Alleen omdat het goedkoper is, wil nog niet zeggen dat het van slechte kwaliteit is. Veel van de voertuigen op de Amerikaanse auto-importlijst zijn zelfs zeer betrouwbaar en gaan lang mee. Ze brengen hun leven niet door in garages. De auto is gedurende zijn hele leven goed onderhouden en wordt op de hoogte gehouden van zijn upgrades. Dit is de reden waarom de Duitse auto’s op de Amerikaanse importautolijst tot de beste behoren die u tegenkomt.

Bezoek voor meer informatie hun website op vanleersum.nl