Van Leersum – Een gids voor hun autoverhuurservice

Van Leersum

Van Leersum is een Nederlands bedrijf dat in 1882 is opgericht door een paar gezinnen die op vakantie naar Europa wilden reizen. Het bedrijf groeide uit tot een van de beroemdste en meest gerespecteerde touroperators ter wereld.

Tegenwoordig verkoopt Van Leersum voornamelijk touringcars, maar in september 1951 nam het bedrijf de exploitatie van het spoorwegnet in België over, omdat ze niet konden concurreren met de grotere bedrijven. Forum: Van Leersum | Van Leersum nam het netwerk over van BVG (Spoorweggroep) en veranderde de naam in Van Leersum. Forum: Van Leer’sum nam de treinen over van de Franse, Duitse en Zwitserse nationale spoorwegmaatschappijen. Ze zijn momenteel in alle delen van de wereld betrokken.

Forum: Van Leer’sum loopt al meer dan 70 jaar in Nederland. Zoals de naam al aangeeft, is het een toonaangevende operator in België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en in verschillende andere Europese landen.

Hoe kom je tot een Van Leersum?

Van Leersum-treinen rijden in bijna elk Europees land; de enige plaats waar ze niet worden gebruikt, is in Italië, dat te ver is om te rennen. Ze worden echter gebruikt voor het Italiaanse spoorwegnet en worden ook gebruikt in Tsjechië. Het bedrijf heeft twee luxe touringcars: de “Au-Rouage” L’Espace Francais. ”

Forum: Van Leer’sum biedt ook twee coaches aan in de VS: de “Au-Rouage” en de “L’Espace Francais.” Ze hebben echter geen treinen of operaties in de VS, dus hun diensten zijn beperkt. Ze hebben franchises in een aantal staten, waaronder Arizona, Californië, Colorado, Connecticut, Delaware, Florida, Illinois, Maryland, Massachusetts, Minnesota, Nevada, New Hampshire, Oregon, Pennsylvania en Washington. Ze hebben ook franchises in Japan, Zuid-Korea, Taiwan en Roemenië.

Van Leersum organiseert ook tourreizen in Noord-Amerika. In Canada hebben ze bijvoorbeeld franchises in Ontario en Quebec. Ze zijn ook actief in New York, New Jersey, Connecticut en Florida. In het Verenigd Koninkrijk hebben ze franchises in Schotland, Noord-Ierland en Wales.

Ze exploiteren ook auto importeren Hire, een online reserveringssysteem waarmee reizigers van tevoren een privé-huurauto kunnen boeken. Op deze manier kunt u met een muisklik uw reis rond de wereld plannen!

U kunt een auto reserveren op de website van Van Leersum of door te bellen naar hun gratis nummer. Er zijn verschillende modellen om uit te kiezen: kleine, middelgrote, grote, luxe en sportwagens.

Autohuur Autohuur kan ook worden gedaan als u geen auto heeft. Als je een auto wilt huren in Parijs, moet je allereerst een aanmeldingsformulier invullen om een ​​auto te kunnen huren. Dit formulier wordt formulier C6-5 genoemd.

Bij het kopen van een Van Leersum heeft u advies nodig

Een ander voordeel van het nemen van een autohuur is dat het bedrijf uw auto terugbrengt naar uw huis nadat de vakantie voorbij is. U hoeft de auto pas te betalen als u deze weer thuis heeft. Ook zal het bedrijf gratis een verzekering voor de gehuurde auto verstrekken.

Op de website van Van Leersum staan ​​ook verschillende reisarrangementen. Deze pakketten zijn inclusief luchthaventransfers, rondleidingen door de stad, rondleidingen door de stad, ski-arrangementen, raften op de rivier, paardrijden, etc. Voor elk pakket zijn er reisdetails, inclusief de prijs.

Autohuur is erg handig. Wanneer u uw huurauto online boekt, moet u een eenmalig bedrag betalen, dat automatisch op uw rekening wordt bijgeschreven zodra u de betaling uitvoert.

Autohuur biedt u een gedetailleerde kaart van uw bestemming en biedt ook live vertegenwoordigers van de klantenservice. Dit betekent dat u bij problemen kunt bellen of op de kaart informatie kunt opvragen over de route naar uw bestemming en direct antwoord krijgt.

Autohuur biedt u ook gedetailleerde informatie over alle services en faciliteiten die beschikbaar zijn op de auto importeren uit duitsland, inclusief het brandstofverbruik, aantal kilometers, onderhoud en verzekering. Ze bezorgen je ook de kaarten van de steden en dorpen in de buurt van je keuze.

Van Leersum biedt ook een gratis pendeldienst van de luchthaven naar uw hotel of verblijfplaats. De shuttle brengt je naar je hotel, zodat je je met een beetje gedoe kunt voorbereiden op het volgende deel van je reis.