SARMs kopen

Wanneer je bezig bent met bodybuilding heb je vast al van SARMs gehoord en gelezen. Is dit écht het wondermiddel zonder de negatieve eigenschappen van steroïden of is het net zo gevaarlijk … en misschien zelfs erger? Wil jij SARMs kopen? Lees dan eerst de informatie op deze pagina voor je een bestelling plaatst.

Wat zijn SARMs?

S.A.R.M. staat voor Selective Androgen Receptor Modulators. Net zoals steroïden worden de androgeenreceptoren geactiveerd, met als grote verschil dat ze geen invloed uitoefenen op de enzymen in het menselijk lichaam. Het resultaat is een ‘performance enhancer’ die wel helpt bij het opbouwen van spiermassa, zonder de schadelijke bijwerkingen waar anabole steroïden om bekend staan. De testosteron wordt namelijk niet omgezet naar DHT, de reden voor de vele bijwerkingen van reguliere producten.

Zijn deze producten legaal?

Ja, nog wel. Het is heel goed mogelijk dat de wetgeving hier een stokje voor gaat steken in de nabije toekomst, maar op dit moment kun je nog legaal SARMs kopen. Er zijn diverse onderzoeken uitgevoerd met positieve resultaten. Het effect zou wat minder zijn dan bij de bekende middelen, daar staat tegenover dat er ook minder bijwerkingen zouden zijn. Als kanttekening moet worden vermeld dat er bij vrouwelijke gebruikers een verhoogde kans is op negatieve bijwerkingen. In competitieverband zullen deze enhancers overigens niet toegestaan worden, houd daar rekening mee.

Is SARMs kopen veilig?

Dat ligt eraan waar je deze producten koopt. Kies altijd voor een leverancier die producten levert van gerenommeerde merken waarvan de samenstelling te achterhalen valt. Let op met ‘specialisten’ die voor jou een speciale ‘mix’ samenstellen en ga ook niet zelf experimenteren. We kennen allemaal de gruwelverhalen van steroïden, laten we deze fout met SARMs niet maken.

In conclusie kunnen we stellen dat er nog niet zoveel bekend is over SARMs in vergelijking met steroïden. Het is een legaal supplement met bewezen resultaten, ga er wel verantwoord mee om.