NIEUWE FORD F150

Ford f150

NIEUWE FORD F150 | Van Leersum & Zn.: De FORD F150, een kleine vrachtwagen vervaardigd door Ford is bekend als taai en betrouwbaar. Het serveerde mensen decennia in verschillende landen. De FORD F150 heeft echter een totale gereviseerde look gekregen om aantrekkelijker en functioneel te zijn. Het lichaam van de F150 is volledig geschilderd met moderne dagen ontwerp en kleurencombinatie. De nieuwe Ford Raptor is helemaal ingesteld om de oudere broer, de F150 te vervangen.

Hier zijn de belangrijkste punten in het herontwerp van de FORD F150:

Een opnieuw ontworpen voorkant met grotere grills en een bredere wielbasis voor een betere hantering. o Nieuwe dubbele zij-airbags en airbags aan de voorzijde om verbeterde veiligheid te bieden. o EEN NIEUWE DUAL-LINK ACHTER-suspensie met twee elementen voor een betere off-road rit. o geüpgraded naar 110 pk van de vorige FORD F150.

De FORD F150 is ook opnieuw ontworpen om ook een nieuw FORD F150S-model te hebben. In de nieuwe serie biedt de FORD F150S een betere hantering, een lichtere lichaamsgewicht, een verbeterde stroom, meer passagierscapaciteit en een hogere basisprijs. Het herontwerp omvat ook enkele functies die worden geleverd met de nieuwe serie, zoals de nieuwe voorliefde en Harley-Davidson-editie. Het nieuwe FORD F150S-model kenmerkt een aluminium frame, magnesium voorste stutten, voor- en achterovergangen met sterkere rebound en demping. De Harley Davidson-editie wordt geleverd met een front suspensie van drie link met variabele ratio-schokken, spiraalveren en stutten.

De Ford F150 beschikt over een standaard medium- of zwaar vrachtwagenbed. Het nieuwe Ford F150C-model voegt een sportieve stijl toe aan de standaard FORD F150, terwijl de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de vrachtwagens nog steeds handhaven.

De FORD F150C heeft een langere bed, die 18 inch langer is dan de reguliere FORD F150 en het standaardmodel. Het uiteinde van de FORD F150 is volledig opnieuw ontworpen om een moderne, agressieve uitstraling te bieden die erg gespierd is. Het beschikt nu over een rooster, afzuigkap, side-rokken, een gemodificeerde bull-bar, uitlaat van een quadstaart en een snorkel waarmee passagiers uitkijken zonder de cabine te openen.

De Ford F150 heeft een vierdeurs Sedan-versie, de FORD F150C. De Model Line Up van FORD F150C biedt ook opties zoals de Ford F150 Limited Edition, die alleen beschikbaar is in Blue Oval Grille. Deze speciale editie biedt klanten een keuze tussen Black / DFG Pearl, Medium Clear Coat, Dark Toreta Grille, Medium RVS en Chrome / Black Lincoln Town Car Logos. De FORD F150T, een full-sized pick-up truck, biedt alleen opties voor het voorste uiteinde van het voertuig. Het heeft een stalen rooster, chrome-voorkant, lederen interieur en een gewatteerde blik over alle vier de deuren.

De FORD F150 is een van de bovenste vrachtwagens in het trucksegment. Het biedt een grote combinatie van brandstofverbruik, duurzaamheid, ontwerp en stijl. Hopelijk heeft dit artikel u geholpen om te beslissen of de FORD F150 geschikt voor u is. Ga voor meer informatie over de nieuwste modellen van de FORD F150 en andere FORD-pick-up trucks op onze site hieronder.

 

 

Probeer deze website: https://www.vanleersum.nl/