Litecoin Nadelen

Ondanks het feit dat de kleinste netwerkvirtuele valuta is, heeft Litecoin veel aandacht van het publiek aangetrokken. Met een geschatte marktwaarde van iets meer dan $ 8,5 miljoen, wordt het beschouwd als een van de best bewaarde geheimen op internet. Velen vragen zich af wat Litecoin over andere topmunten heeft. Sommige mensen gaan zelfs zo ver gezegd dat ze oneerlijke makelaars konden slikken en tonnen geld met deze munt kunnen maken. Deze claims zijn echter niet helemaal waar. Er zijn enkele nadelen die u moet weten voordat u dit soort handel wijdt.

 

Litecoin is een vorm van litecoïne, die een afgeleide is van de Liteboard-toepassingssoftware. Dit maakt de munt een matig gedereguleerde vorm van valuta omdat de federale overheid het niet regelt. Omdat het wordt verhandeld op verschillende online marktplaatsen, is het vatbaar voor hacken en andere cybermisdrijven.

 

Omdat hackers uw transacties kunnen verstoren, betekent dit dat uw gehele netwerk in gevaar kan lopen. Je kunt voorkomen dat je wordt gehackt door goede beveiligingsgewoonten te gebruiken, zoals het vermijden van toepassingen voor openbare sleutels, met behulp van wachtwoorden en socialezekerheidsnummers zorgvuldig, en het vermijden van te veel informatie over jezelf te geven. Dit zijn de gebruikelijke verdedigingen die door webmasters worden gebruikt tegen hackers. Ze werken ook tegen fraude, omdat het moeilijk kan zijn om een identiteit van een persoon te faken. Helaas kunnen mensen accounts krijgen die eruitzien als de jouwe via sociale netwerksites zoals Facebook en MySpace. Als u voorzichtig bent, kunt u echter voorkomen dat u het slachtoffer wordt van cybercriminelen.

 

Een ander nadeel van Litecoin is de langzame overdrachtsnelheid. Hoewel het een zeer lage transactievolume heeft, zijn de transactiekosten nog steeds erg hoog. Dit heeft invloed op uw bottom line. Het goede nieuws is dat je nog steeds gebruik kunt maken van deze medaille, zelfs als je netwerk niet toestaat dat het hoogvolume is. Het zou echter veel beter zijn als u uw account instelt in een compatibel netwerk van Litecoin, zoals de Litecoin Direct of Litecoin Academy.

 

Er zijn ook enkele problemen met betrekking tot beveiliging. Hackers hoeven zich geen zorgen te maken over het worden gepakt in de ACT, omdat beveiliging erg strak op dit netwerk is. Met dat gezegd, moet je heel voorzichtig zijn wanneer je informatie geeft aan nieuwe gebruikers. Zorg ervoor dat u de internetverbinding beveiligt die u gebruikt en zorg ervoor dat u uw computer beschermt.

Belangrijker, verander uw wachtwoorden vaak. Vertrouw niet op software zoals McAfee, om u te beschermen.

 

Ondanks de nadelen van Litecoin zijn er nog steeds nogal wat goede dingen waar je van kunt profiteren. Het is een snelle, lichtgewicht en handige manier om online aankopen te doen. Zelfs als uw netwerk deze vorm van transactie niet ondersteunt, kunt u het nog steeds gebruiken door een account te openen bij een online brokerage. Aangezien dit relatief nieuw is in de wereld van Financiën, zijn er vandaag veel makelaars beschikbaar die u helpen bij het kopen en verkopen van litecoin. Dus als je deze nieuwe technologie wilt uitproberen, maar bang bent voor de nadelen, dan is het een goed idee om een account met een makelaardij te openen en te leren hoe deze nieuwe valuta werkt.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester.nl