Keukens Van Topkwaliteit Uit Eigen Fabriek

Inhoud van dit artikel

In onze winkels dus geen opdringerige verkopers die je direct aansporen om voor ‘nu-of-nooit’ keuken aanbiedingen te gaan. In plaats daarvan nemen onze keukencoaches de tijd om naar jouw wensen te luisteren. Op die manier komen zij samen met jou tot een betaalbare oplossing die invulling geeft aan al jouw wensen. Bij I-KOOK heb je voor ieder budget een keuken van goede kwaliteit.

Miele ovens en magnetrons Kies jij voor een showroomkeuken Achterwand keuken verven Volg ons keukens op Facebook Volg ons op Pinterest Bekijk onze Youtube channel Bekijk ons op Instagram

keukens

Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Zoek een installateur bij u in de buurt, op postcode Tweets worden geladen… – Hulpmiddel bij het kiezen van een werkblad Lees verder

  • Door uzelf aan te melden gaat u akkoord met de privacy voorwaarden
  • Inspiratie, tips en acties ontvangen?
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Schrijf je Gratis in voor onze nieuwsbrief
  • Rechte keuken three meter
  • Rechte keuken 4 meter

Elke zondag geopend 12. .00 Meer koopzondagen .00 Zondag 25 oktober 12.

Wij werken altijd een transparante offerte uit en geven je zo direct inzicht in de prijsopbouw van jouw keuken. De uitwerking hiervan presenteren wij je in een 3D weergave en is zelfs ook mogelijk als VR presentatie. De keuken is om in samen te zijn, te koken, te eten en te leven.

Houten Keukens

Je kunt ons ook inschakelen voor een nameting en het gereedmaken van het leidingwerk. Bij de nameting kan de monteur situatie in kaart brengen en een gespecificeerde offerte voor je opmaken. Als al dit voorwerk is gedaan dan kan er worden besteld en geleverd. Bij I-KOOK worden alle kasten vanuit de fabriek al compleet in elkaar gezet geleverd. In veel gevallen zijn de gaatjes voor de grepen ook al voorgeboord.

Ja, ik wil het Inspiratie Magazine + waardecheque t.w.v. € 500 ontvangen A-merken voor bodemprijzen