Is het veilig om ketose te gebruiken voor aanvallen?

keto diet

Het keto-dieet is een geschikt, geschikt dieet dat het meest wordt gebruikt om epilepsie bij kinderen te behandelen. Het dieet bevordert hoge ketonen die door de lever als brandstof kunnen worden gebruikt. Er wordt aangenomen dat ketonen door de lever worden gebruikt als brandstof wanneer deze geen suikers kan verwerken, wat resulteert in hogere energieniveaus en minder vet voor het lichaam.

Het keto-dieet is een eiwitrijk dieet met voldoende vet dat in wetenschappelijke termen vaak wordt gebruikt om aanvallen bij kinderen onder controle te houden. Het keto-dieet zorgt ervoor dat het lichaam vet verbruikt in plaats van koolhydraten, waardoor het systeem vet verbrandt in plaats van suiker. Daarom wordt aanbevolen dat iemand tijdens het keto-dieet meer eiwitten eet, die heel weinig koolhydraten bevatten, dan normaal om het gewichtsverlies te behouden.

De meeste supplementen die op de markt verkrijgbaar zijn, zijn gemaakt van hoogwaardige eiwitten en koolhydraten die worden ingenomen om de supplementen die verloren gaan tijdens het afvallen te vervangen. Veel onderzoeken hebben aangetoond dat het keto-dieet het risico op aanvallen kan verminderen bij kinderen die het gebruiken.

Er is geen bekende oorzaak van epilepsie, maar veel ouders denken dat dit dieet helpt. Dit dieet is niet geschikt voor alle soorten kinderen met epilepsie en een arts moet het individuele kind beoordelen. Het keto-dieet is geen remedie voor epilepsie, maar het is aangetoond dat het sommige kinderen met epileptische aanvallen helpt. Wanneer de lijners epileptische aanvallen krijgen, helpen de ketonen in hun bloed om de hoeveelheid epileptische activiteit en de duur van de aanvallen te verminderen.

Dit dieet kan schadelijk zijn als bepaalde soorten medicijnen gelijktijdig worden ingenomen, dus elk type medicijn moet voorzichtig worden gebruikt. Als de lijners de instructies van het dieet niet volgen en verkeerd eten, is er kans op ernstige bijwerkingen. Kinderen moeten nauwlettend worden gevolgd terwijl ze het keto-dieet gebruiken en mogen het dieet niet krijgen als dit een risico voor hen of hun gezondheid vormt.

Voor sommige epilepsiepatiënten kan het dieet problemen in hun leven veroorzaken. Het kan sommige kinderen depressief maken en ertoe leiden dat ze angstig en angstig worden. Ook kunnen sommige kinderen geïrriteerd zijn en driftbuien hebben. Voor deze kinderen is het belangrijk om te weten wat ze kunnen verwachten en hoe ze met hun aandoening moeten omgaan voordat ze met het dieet beginnen.

Het belangrijkste dat u moet doen, is de arts vragen of het dieet schadelijk is voor het kind en dan zo veel mogelijk over het dieet te weten komen voordat u begint. Ook is het belangrijk om te weten wat de gevolgen zijn van een dieet als het keto-dieet, zodat de ouders zich goed kunnen voorbereiden. als ze het dieet abrupt moeten stopzetten of op elk moment moeten stoppen met het gebruik ervan.

Hoewel niet is bewezen dat het alle epileptische patiënten ten goede komt, kan het keto-dieet worden gebruikt om af te vallen. Als een kind epileptische aanvallen krijgt, kan het dieet hem / haar helpen af ​​te vallen en zijn / haar gezondheid en welzijn te verbeteren. meer informatie keto dieet ervaringen