Hovenier Westland

Een hovenier is iemand die gespecialiseerd is in het onderhoud en aanleg van tuinen. De hovenier in het Westland is dé specialist voor de regio, op deze pagina leggen we uit wat een professionele tuinman voor jou kan betekenen.

Wat doet een tuiniersbedrijf?

De werkzaamheden van de hovenier zijn flink uitgebreid in de laatste jaren. Zo is er naast planten steeds meer aandacht gekomen voor zaken als licht en elektra in de tuin. Hier zijn een aantal diensten die de hovenier in het Westland kan uitvoeren:

  • Incidenteel tuinonderhoud: Wanneer de bewoners de wildgroei niet meer kunnen bijbenen is het prettig dat de ervaren tuinier voor je klaar staat. Die brengt in recordtempo de tuin weer op orde, denk aan het winterklaar maken van de tuin in het najaar.
  • Gepland tuinonderhoud: Een mooi grasveld is tegenwoordig met een robotmaaier gezond en groen te houden, een complete tuin vereist toch wat meer kennis en expertise. Sluit een contract af voor periodieke werkzaamheden zodat de tuin er op ieder moment prachtig bijstaat.
  • Tuinontwerp en aanleg: Wordt het tijd voor een compleet nieuwe tuin? Van een weelderige tuin vol kleur en leven tot aan een strakke onderhoudsvriendelijke tuin waar je heerlijk tot rust kunt komen, de Hovenier in het Westland zal in nauw overleg voor iedere klant een ware droomtuin ontwerpen.
  • Verlichting en elektra: Met een terrasoverkapping of patio kun je het hele jaar door genieten van de tuin. Met moderne LED verlichting, bekabeling voor buiten en draadloze apparatuur zoals slimme luidsprekers zul je nog meer genieten van de tuin. Laat je vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden.

Hovenier Westland

Geniet meer van de tuin en breng je eigen, persoonlijke visie tot leven in samenwerking met de Hovenier Westland. Van een bescheiden achtertuintje tot een groot landgoed; er is altijd een maatwerk oplossing tegen betaalbare tarieven. Voor eventueel transport van tuinmaterialen kies je voor een transportbedrijf Westland.