Hoe WordPress-websites te maken – Installeren en configureren

wordpress website

Het maken van WordPress-websites kan een leuke en gemakkelijke manier zijn om veel inkomsten voor uw bedrijf te genereren.

U hoeft geen ervaring te hebben met coderen of programmeren om geld te verdienen met het maken van WordPress-websites. Maar leren hoe je dat moet doen, is iets dat je moet leren als je online geld wilt verdienen met WordPress-websites. U moet weten hoe u WordPress moet installeren en gebruiken, zodat u uw eigen website kunt bouwen.

Er zijn 5 stappen die u moet nemen om alle vragen te beantwoorden die u in gedachten heeft:

Ten eerste, hoe maak je een WordPress-website? De eerste stap is om goede WordPress-hostingproviders te vinden. Er zijn veel gratis hostingproviders, maar de meeste vereisen dat u zich aanmeldt voor hun subdomeindiensten, die over het algemeen niet gratis zijn. Er is ook een hostingprovider genaamd Site Ground, die een aantal echt geweldige tarieven en functies biedt.

Ten tweede, hoe maak je een WordPress-website? Ten derde, waar download je WordPress? Nadat u WordPress op uw computer heeft geïnstalleerd, moet u een goede en veilige server zoeken waarop u de WordPress-software kunt installeren. Er zijn veel gratis servers beschikbaar, maar als je echt wat geld wilt besparen, kun je de WordPress op je eigen server installeren. Zorg ervoor dat de server alle benodigde software heeft, zoals PHP-ondersteuning, MySQL-database en een webroot-map.

Ten vierde, hoe maak je een website met de beste domeinnaam?

Het is opnieuw belangrijk om een domeinnaam te kiezen die het beste bij uw bedrijf past. Om de beste domeinnaam te vinden, kunt u Namecheap gebruiken, waarmee u een goedkope domeinnaam krijgt. Vergeet niet om het kort en eenvoudig te houden. De naam van uw bedrijf moet zijn wat mensen zullen herkennen wanneer ze deze in de zoekmachine typen.

Ten vijfde, hoe installeer je de WordPress-installatie? Als u klaar bent met de bovenstaande stap, is het tijd om door te gaan naar de volgende stap. De volgende stap is om een hostingbedrijf te vinden waar je de WordPress-installatie kunt installeren. U kunt kiezen uit Hostgator, Linode en Greenbrae. Het belangrijkste om te onthouden bij het installeren van WordPress is om de instructies aandachtig te lezen. Volg daarna de instructies om de WordPress te installeren en daarna is je domeinnaam en het hostingaccount klaar.

Tot slot, hoe voeg je een nieuw bericht toe aan je WordPress-website? Als u klaar bent met de installatiestap, klikt u op het pictogram “Nieuw bericht toevoegen”. In het gedeelte voor het toevoegen van een nieuw bericht staat een link met de tekst “Hoe u uw eigen blog kunt maken”. Klik op de link om te zien hoe u uw eigen blog maakt met WordPress. Nadat uw blog klaar is, hoeft u alleen maar in te loggen op uw WordPress-site en in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

 

 

Klik om meer te lezen: https://eigen-domein.com/