Hoe u deze winter uw barbecue gemakkelijk en leuk maakt voor iedereen

winter bbq

Verheug je je op een winterbarbecue met je vrienden en familie? Het winterseizoen kan erg koud zijn en je wilt het voor iedereen leuker maken. Een geweldig idee is een winterbarbecue. Net als barbecues in de zomer, kunnen ze op verschillende manieren worden gekookt, afhankelijk van de tijd van het jaar. Een winterbarbecue kan uw buitenruimte gemakkelijk omtoveren tot een spannende locatie voor picknicks, spelletjes en veel plezier.

Als je er naar uitkijkt om er een te hosten, zorg er dan voor dat je vooruit plant. Een winter bbq vereist enkele voorbereidingen. Controleer eerst en vooral of uw grill is verwarmd. Het is het beste om voor dit doel hout en olie of houtskool te brengen. Je moet ook een aantal goede winterkampeergereedschappen hebben.

Het is belangrijk om de winterbarbecue aantrekkelijker te maken dan de zomerse. Indien mogelijk houdt u uw grillafdekking tijdens de winter het beste gesloten. Dit voorkomt dat overtollige warmte ontsnapt, waardoor uw grill oververhit kan raken. Zorg ervoor dat u geen kookgerei laat die worden blootgesteld omdat warmte van hen naar het voedsel op de grill kan overbrengen.

U kunt een aantal echt goede grilltechnieken voor winterbarbecues uit boeken en internet halen. Maar als je geen tijd hebt om onderzoek te doen, is er een gemakkelijk stap-voor-stap recept om te volgen. Ten eerste heb je een gebruinde grillborstel nodig. Verwarm de grill en leg er een vel papier op. U kunt het papier op de grill leggen of plat op het gras leggen.

Zet een halve kop water op de grill en laat het papier minstens tien minuten staan. Gebruik nu je ijsschepjes om de grill met ijs te vullen. Giet een half kopje water op de bodem van je barbecue en voeg dan een half kopje ijs toe. Als het ijsmengsel bevriest, plaats het dan op je winterbarbecue.

Voor extra gemakkelijke barbecuerecepten voor de winter, kun je ook een karbonade proberen. Ten eerste, bruin de koteletten aan alle kanten, maar zorg ervoor dat ze niet volledig zijn gedaan. Leg ze op je hete grill en bedek ze met je ijskist. Dit zal helpen om de sappen te verzegelen. Als het vlees bijna vast is, draai het dan om en bedruip het met je zomerse barbecuesaus.

Kijk voor meer informatie op https://de-mobiele-bbq.nl/