Hoe maak je Diamond Art Prints?

Diamond painting foto

Diamond painting foto is een nieuwe rage op het gebied van ambachten en kunst. Dit prachtige kunstwerk toont de prachtige eigenschappen van Diamond, de kostbare steen. Diamantverf is naar voren gekomen als een zegen voor elke jonge kunstenaar. Deze diamant schilderij foto geeft een geweldige kans om de kunst van het diamant tatoeëren op zijn vroegst te leren. Diamantafbeeldingen worden ook gebruikt voor het versieren van trouw- en verlovingsringen.

Schilder diamanten met je eigen handen en druk je innerlijke creativiteit uit. Er zijn veel voordelen van Diamond Picture. Diamond Tattoo Paint is gemaakt van hoogwaardige verven en is verkrijgbaar in verschillende maten, tinten en kwaliteit. Diamond Paint is een van de beste methoden voor het schilderen en decoreren van canvas met Diamond Apparatuses.

Eerst moet je alle benodigde benodigdheden en gereedschappen verzamelen en dan naar Diamond Studio gaan en de benodigde schilderbenodigdheden kopen, zoals penselen, applicators, verfkwast, doek, een canvas en een diamantmozaïeksjabloon. Vervolgens met behulp van een applicatorpenseel om op het canvas te schilderen moet worden aangebracht op de diamanten. Verf moet worden aangebracht op de diamanten volgens het patroon dat u eerder heeft voorbereid.

Wanneer het schilderproces is voltooid, moet u het canvas in de oplossing of verf onderdompelen en het enige tijd laten drogen, zodat de oplossing in het canvas wordt gedrenkt. Nu kunt u beginnen met het tekenen van de afbeelding met behulp van de Diamond Paints-penseel. Teken de afbeelding door het ruitpatroon op het canvas te volgen. Dit is slechts een voorbeeld en u kunt hetzelfde doen als u de Diamond picture kit heeft gekocht en ook de kit met Diamond mozaïek sjabloon heeft gekocht.

U kunt een diamantschildering maken door dezelfde procedure te volgen als bij het maken van diamanten juwelen. Het enige verschil is dat je hier het canvas in de oplossing moet dopen en de afbeelding in ronde kralen moet tekenen. Nadat u de gewenste vorm van de diamanten heeft verkregen met behulp van diamanten, kunt u ze over het gat van de oorbel plaatsen en het koord vastmaken, dat de onderkant van de oorbel vormt.

Nadat je de juiste vorm en maat van de diamanten voor oorbellen hebt gekregen, kun je beginnen met het decoreren door een van de bovenstaande methoden te gebruiken of door kralen, edelstenen of andere materialen te gebruiken. Om de beste afwerking te krijgen, kunt u een van de beschikbare schildertechnieken gebruiken. Kijk maar eens naar de foto’s van de kunstenaar en je zult de stijl van diamanten ontdekken die hij gebruikte voor de decoratie van de foto. Als u een idee wilt hebben over de manier waarop u diamantafbeeldingen met ronde diamanten kunt versieren, bezoek dan de website van mythofasia.nl