Het Van Leersum Subsidieprogramma – Wat het inhoudt

Van Leersum

De Van Leersum School is genoemd naar P. van Leer, hoogleraar pathologie aan de Harvard Medical School. Zijn dood en de nalatenschap van mevrouw I.G. Harbers-Krueger vormen het Van Leer Fonds, dat wordt beheerd door de Harvard University Medical School en is een onafhankelijke eenheid van de Harvard University. Dit fonds geeft subsidies aan onderwijsinstellingen en onderzoeksorganisaties. Het financiert ook projecten voor onderwijs en onderzoek over aids.

Om deze beurs aan te vragen, moet u eerst aantonen dat u een gekwalificeerde arts bent die een doctoraat heeft behaald aan een geaccrediteerde universiteit of hogeschool en dat u een sterke staat van dienst heeft op het gebied van onderzoek of opleiding in het vakgebied waarin u zou willen werken. een carrière. Bovendien moet de instelling waar u wilt promoveren een in aanmerking komende school zijn.

Hoe kom je tot een Van Leersum?

De beurzen voor doctoraatsdiploma’s dekken al uw uitgaven, zoals collegegeld, huisvesting, boeken en reizen. U moet een voorstel indienen voor het bedrag dat u wilt verkrijgen en alle andere noodzakelijke informatie over uw werk en academische prestaties.

Om voor deze beurs in aanmerking te komen, moet je ook een proefschrift hebben geschreven, hoewel veel aanvragers die hun doctoraatsstudie hebben afgerond, er eigenlijk geen hebben gedaan. Uw voorstel dient te worden voorgelegd aan de Raad voor beurzen voor doctoraat in de geneeskunde om een ​​beslissing te krijgen. Als het wordt goedgekeurd, wordt het geld vrijgegeven zodat je het in je proefschrift kunt gebruiken.

Als je een medisch specialisme hebt en je wilt promoveren in de volksgezondheid, kun je de Beurzen voor doctoraat in de volksgezondheid aanvragen en moet je minimaal een masterdiploma of hoger hebben om je aan te melden. Uw doctoraatsprogramma moet gericht zijn op een bepaald studiegebied. Enkele voorbeelden auto importeren van gebieden waar de beurzen voor doctoraat in de volksgezondheid financiering bieden, zijn ziektepreventie, volksgezondheid en voeding, of volksgezondheidsbeleid en -administratie.

Een ander soort beurzen voor het doctoraat zijn de beurzen voor Ph.D in Medical Ethics. Deze dekt u als u een gespecialiseerd doctoraat in sociale wetenschappen en gedragswetenschappen wilt behalen of als u een filosofie- en / of godsdienstwetenschapper bent. U moet aan de commissie Grants for Doctorate in Medical Ethics aantonen dat u een academische leider bent in het door u gekozen vakgebied. Je kunt ook aantonen dat je meerdere boeken hebt geschreven over het door jou gekozen vakgebied.

Bij het kopen van een Van Leersum heeft u advies nodig

Een laatste categorie beurzen voor het doctoraat zijn de beurzen voor Master in Business Administration. Als u een ingenieur, een bankier of een zakenman bent, kunt u zich aanmelden voor dit programma. Als u zich bezighoudt met medisch onderzoek, denktankonderzoek of in de particuliere industrie, het medisch-technologisch onderzoek of de gezondheidszorg, kunt u zich aanmelden voor dit programma. Als u zich bezighoudt met kunst, denktankonderzoek of openbaar beleid, kunt u zich aanmelden voor dit programma.

Je moet minimaal veertig procent van je bachelordiploma hebben afgelegd om te kunnen promoveren. Om te kunnen promoveren, moet je aantonen dat je voorbereid bent op de postdoctorale opleiding. Zolang je ten minste een masterdiploma, een scriptie en een major in een wetenschap of een vakgebied hebt dat verband houdt met je studiegebied, kun je een doctoraat in Science, Technology, Engineering, Arts of Math aanvragen. Er zijn enkele vereisten waaraan moet worden voldaan voor deze postdoctorale opleiding en deze omvatten uw vermogen om goed te communiceren, een expert te zijn in uw studiegebied en in staat te zijn om te communiceren met collega’s.

Als je al gepromoveerd bent, maar je vindt dat je niet voldoende voorbereid bent op een doctoraat, kun je je aanmelden voor het doctoraatsprogramma genaamd Doctorate in Science in Medicine of Doctorate in Business Administration. Deze programma’s vereisen veel meer diepgaande kennis en voorbereiding dan de andere doctoraatsprogramma’s en er zijn vaak tijdsbeperkingen om ervoor te zorgen dat de kandidaat zijn doctoraat heeft afgerond aan het einde van een vijfjarig programma.

U zult merken dat er veel subsidieverstrekkers zijn die u zullen helpen beslissen welke doctoraatsprogramma’s bij u passen. Er zijn bijvoorbeeld subsidieverstrekkers die bij u aansluiten op basis van uw doctoraatsbeurs.

Kortom, het auto importeren uit duitsland Van Leersum-doctoraatsbeurzenprogramma is een goede plek om te beginnen als je financiering zoekt om je doctoraat af te ronden. Het is een geweldig programma om te gebruiken als je niet veel financiële middelen hebt om je opleiding te betalen.