Wat zijn de beste keuzes voor barbecuevlees?

bbq vlees

Een van de grootste geneugten van de zomer is om op de grill te gaan en een goede ouderwetse BBQ te koken.

Veel mensen houden van de smaak van pulled BBQ-varkensvlees, kip en biefstuk. Voor anderen is niets te vergelijken met het malse vlees dat van vers vlees komt. Als u een van die mensen bent die van BBQ houden en niet vaak ver van de grill gaat, dan zal het bereiden van barbecuevlees u heerlijk eten geven. Of je er nu een gewoonte van maakt of je vlees in de winkel koopt, het bereiden van je eigen barbecuevlees zal net dat beetje extra toevoegen aan je gewone maaltijd.

Als u een uitstapje maakt naar de slager of vleeshandelaar in de buurt, krijgt u veel geweldige stukken barbecue. Met het juiste barbecuevlees kunt u resultaten behalen die u nog nooit eerder hebt gehad. Of je nu gesneden BBQ-hamburgers of stevige rundvleesburgers wilt, je moet naar een plaatselijke slager of vleeshandelaar gaan. Sommige van de grotere supermarkten hebben bbq-vlees, maar winkelen niet in een winkel waar al het vlees is ingevroren of voorverpakt.

Een van de meest populaire stukken bbq-vlees zijn de ribben in Texas Style.

Mensen houden van de vochtige smaak van ribtips, die in verschillende sneden en lengtes verkrijgbaar zijn. Je kunt ze uitgesneden rok, entrecote of entrecote kopen. Welke stijl BBQ-ribben je ook koopt, je kunt er zeker van zijn dat ze lekker en sappig zullen zijn als je ze kookt.

Als je liever wat dikkere ribben hebt, dan zal je de zoete, vochtige smaak van zoete BBQ-ribben geweldig vinden. De term “zoete BBQ” verwijst naar BBQ-ribben die iets taaier zijn dan uw typische borst. Naast de zoete smaak zul je merken dat deze ribtips ook mals en vochtig zijn, waardoor ze geweldig zijn voor sandwiches of ribben die je wilt grillen. Ze worden vaak gemengd met kip of biefstuk om meer vlees in uw maaltijd te krijgen. Deze ribtips kunnen ook worden gegrild om een geweldige BBQ-ribsoep te maken.

Een ander heerlijk stuk vlees waar mensen dol op zijn op hun BBQ-kant, is de American Roast. Je zult in dit stuk vlees vaak goed vlees met botten vinden vanwege het marmering, het proces van het toevoegen van kruiden aan het vlees en het laten marineren. Dit proces geeft het vlees een zoete, rijke smaak die lijkt op pulled pork, maar het sappigste is de marmering. Mensen houden van de textuur en smaak van het zoete, sappige vlees van dit stuk borst. Het beste bbq-vlees wordt gemaakt van de beste stukken vlees zoals de rib, borst, kalkoen en de American roast.

Zoals je kunt zien, zijn er veel geweldige keuzes als het gaat om BBQ-vlees om te kopen. De truc is om een winkel te vinden die u kwaliteitsneden kan bieden tegen een betaalbare prijs. Als u een grote hoeveelheid vlees in één keer gaat kopen, overweeg dan om grillen in bulk te kopen. Zo bespaar je geld en kun je hele leuke kortingen krijgen. Veel online retailers bieden gratis verzending en korting op bbq-vlees. Sterker nog, sommige online retailers bieden zelfs kortingsbonnen en gratis cadeaubonnen aan, zodat je nog meer barbecue kunt kopen!

 

 

 

Krijg meer informatie: Cool To Meat You