Wat zijn de kenmerken van Bauhaus-verlichting?

Bauhaus verlichting

De Bauhaus-beweging was een beroemde Duitse kunstacademie die in 1933 ontstond. Het werd opgericht door Dietrich Bauhaus, een van de grootste architecten aller tijden. Bauhaus heeft zijn wortels in de artistieke tradities van de Weense kunstacademie die hij bezocht. De ontwerpen van Bauhaus worden vaak vergeleken met de impressionisten omdat ze zeer vergelijkbare stijlen hadden.

De meeste Bauhaus-verlichting is tegenwoordig van chroom. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en maten. Sommige zijn verkrijgbaar met verwisselbare tinten, evenals tinten voor wandkandelaars, wandkleden en zelfs kaarsen.

Een ander kenmerk van Bauhaus-verlichting zijn hun gedurfde, geometrische ontwerpen. Ze hebben een unieke stijl die is overgenomen door veel hedendaagse interieurontwerpers. Dit zijn niet alleen effen kleuren. Ze bevatten ook veel heldere, gewaagde en soms onregelmatig gevormde stukken.

Een van de meest populaire Bauhaus-verlichtingsstukken is de Bauhaus-kroonluchter. Ze hebben een elegante uitstraling. Deze zijn er in verschillende soorten en maten. In feite zijn er zoveel verschillende stijlen om uit te kiezen. Veel ontwerpers gebruiken dezelfde vorm voor hun Bauhaus-kroonluchters. Anderen zullen verschillende stukken gebruiken.

Sommige mensen vragen zich misschien af ​​of kroonluchters wel geschikt zijn in de slaapkamer. Het antwoord is ja, ze kunnen op die specifieke plaats worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld Bauhaus-kroonluchters vinden met kristal op de basis. Dan wil je beslist iets elegants.

Je moet er ook voor zorgen dat de Bauhaus-verlichting die je kiest, compatibel is met je bestaande armaturen. U wilt zoveel mogelijk compatibiliteit hebben. Zoals altijd wil je een mooie, moderne verlichting hebben die bij je persoonlijkheid past.

Als u een Bauhaus-kroonluchter wilt maar er geen kunt betalen, wanhoop dan niet. Er zijn verschillende discountwinkels die gespecialiseerd zijn in dit soort artikelen. Deze winkels hebben vaak een groot aanbod. Ze hebben meestal ook een goede reputatie op het gebied van klantenservice.

U vindt een Bauhaus-kroonluchter in de vorm van de klassieke Franse kroonluchter. Deze staan ​​ook bekend als een “traditionele kroonluchter”. Deze soorten zijn perfect voor in de keuken of woonkamer. Het belangrijkste om te onthouden is dat er veel verschillende soorten zijn om uit te kiezen.

Door de verscheidenheid aan stijlen kun je echt je fantasie gebruiken om een ​​modern interieur te creëren. dat zal uw huis verfraaien en u in staat stellen uw persoonlijkheid op een nieuwe manier uit te drukken.

Meer informatie? Klik hier Bauhaus lamp