Wat is een verkeersregelaar?

Verkeersregelaar

Verkeersregelaars, ook wel parkeerwachters genoemd, handhaven parkeerregels door kaartjes te plaatsen op auto’s die de regels overtreden. Veel mensen die nog nooit bij een verkeersstop betrokken zijn geweest, zullen geloven dat parkeerovertredingen alleen worden geassocieerd met snelheidsovertredingen. Dit is niet het geval!

Parkeerhandhavers, ook wel parkeerwachten genoemd, handhaven ook wetten over hoe lang en waar mensen hun auto kunnen parkeren. Je hebt misschien gehoord dat een kaartje voor parkeren te dicht bij een hulpvoertuig, brandkraan of een ander gebied als roekeloos wordt beschouwd. Hetzelfde geldt voor parkeren bij een bushalte of treinstation. U kunt ook een kaartje krijgen als u zonder de juiste kennisgeving door een schoolzone rijdt of parkeert in een bouwzone. Als je het geluk hebt om zo’n baan te krijgen, kun je zelfs een hoog startsalaris, bonussen en regelmatige verhogingen verwachten.

Er zijn echter enkele nadelen aan een verkeershandhaving. U zult merken dat voor een groot aantal banen bij verkeershandhaving een behoorlijke hoeveelheid rijervaring vereist is. U kunt beginnen in een trainingscentrum of u kunt zich in het veld laten certificeren door een cursus te volgen. Veel van deze centra bieden tegenwoordig werkgelegenheid via internet. Dit is een geweldige manier om te voorkomen dat u een enorm gedoe krijgt om uw verkeerskaart te laten weigeren omdat de rechter uw uiterlijk niet leuk vindt en uw pleidooi niet zal accepteren.

Als u in verkeershandhavingsbanen wilt werken, moet u een open geest hebben. Er zijn een aantal dingen die u moet onthouden wanneer u overweegt om dit soort baan te krijgen. Zorg er eerst voor dat u elke dag klaar bent om naar uw werk te gaan. Bij de meeste posities moet je de hele dag rondrijden. Dit zorgt ervoor dat u zich niet verveelt of gefrustreerd raakt. Het geeft de autoriteiten ook de kans om te controleren of uw auto correct rijdt en of er beveiligings- of veiligheidsproblemen zijn die tot uw arrestatie kunnen leiden. Het hebben van een goed rijrecord is ook een pluspunt.

Het andere waarmee u rekening moet houden bij het werken in verkeershandhavingsfuncties, is dat het salaris mogelijk laag is. Het gemiddelde salaris voor deze functies ligt rond de vijftig dollar per uur. Dit is meer dan wat de meeste banen betalen, maar niet zoveel als je zou verwachten in de privésector. U zult waarschijnlijk ook de kosten moeten dekken van uniforme of andere voertuiguitgaven waarvoor u verantwoordelijk bent.

Zorg ervoor dat u alle mogelijke posities onderzoekt voordat u zich vastlegt. Vraag altijd naar de uren, samenstelling, trainingsvereisten en andere relevante informatie. Besluit niet zomaar om voor de eerste baan te gaan die u ziet. Het is het beste als u de vacatures zorgvuldig bekijkt en besluit of het iets is dat u met plezier zult doen. Vergeet niet dat u over goede communicatieve vaardigheden moet beschikken. Klik hier voor meer informatie Verkeersregelaar