Voordelen van laminaatvloeren:

laminaatvloer

Voordelen van laminaatvloeren:

Een meerlaagse synthetische vloer die aan elkaar is gesmolten door een lamineerproces, laminaatvloeren zijn een geweldige manier om uw vloeren te updaten zonder het dure prijskaartje. Het kan worden gemaakt om eruit te zien als hout, met een heldere beschermlaag en een fotografische appliquélaag erop. De binnenste kernlaag is gemaakt van vezelplaatmaterialen. Afhankelijk van uw voorkeuren kunt u kiezen uit verschillende kleuren en texturen voor uw vloer. De voordelen van laminaatvloeren zijn talrijk en het is een van de meest populaire soorten synthetische vloeren.

In tegenstelling tot hout of tegels, bestaat een laminaatvloer uit meerdere lagen laminaat laten leggen hornbach. De slijtlaag beschermt de decoratieve papierlaag tegen lichte slijtage, terwijl de decoratieve papierlaag wordt beschermd tegen ultraviolette stralen. Langdurige blootstelling aan zonlicht verbreekt chemische bindingen in de kleur, waardoor deze verbleekt. Als je de vloer direct op beton gaat leggen, installeer dan een vochtwerende folie onder de vloer om beweging te voorkomen. Onder de vloer moet een vochtscherm worden aangebracht.

Een kwaliteitslaminaatvloer bestaat uit een slijtlaag en een kernlaag. De kernlaag beschermt de laminaatvloer tegen vocht en deuken. De ontwerplaag heeft een foto van het oppervlak van de vloer. De slijt- en prestatielagen helpen de vloer de dagelijkse belasting te weerstaan. Een slijtlaag, gemaakt van aluminiumoxide, helpt de vloer te beschermen tegen vlekken en krassen. Het is meestal waterdicht, maar is niet waterdicht. Het is belangrijk om de juiste ondervloer te kiezen op basis van het beoogde gebruik.

Klik hier voor meer informatie: Leg Express