Laat Twitter uw URL posten

bezoek de site

Als u niet bekend bent met Twitter, is het een nieuwe website voor sociaal netwerken waarmee gebruikers korte berichten kunnen tweeten. Het is behoorlijk populair geworden bij mensen die hun e-mailadressen niet willen gebruiken en alleen geïnteresseerd zijn in contact houden met hun vrienden .

Twitter staat gebruikers echter niet echt toe om hun eigen tweets te plaatsen. Het bedrijf gebruikt TwitPic, vergelijkbaar met de dienst voor het delen van afbeeldingen Flickr. Gebruikers kunnen hun tweets ook naar iedereen sturen die hun account volgt.

Gebruikers kunnen de Twitter-URL zien door op het TwitPic-pictogram te klikken of door het simpelweg in de zoekbalk onder in hun browser te typen. Het is echter een beetje moeilijk om de URL van de Twitter-pagina te vinden, omdat de meeste Twitter-gebruikers hun eigen tweets niet posten.

Hoe vind je de plek om te bezoeken?

Het is echter gemakkelijk om TwitPic te gebruiken. Volg gewoon de instructies in het programma en je URL verschijnt automatisch als je op de knop voor TwitPic klikt. Het instellen duurt een paar minuten en gebruikers kunnen hun berichten vervolgens delen bezoek de site.

Gebruikers kunnen hun foto’s of video’s ook op TwitPic plaatsen door in te loggen op de site, een foto of video te selecteren en deze toe te voegen aan de site. Er zijn verschillende manieren om foto’s en video’s te uploaden. Je kunt ze op je Twitter-profiel plaatsen of ze rechtstreeks op TwitPic posten.

TwitPic werkt met verschillende talen. Als je de Engelse versie van Twitter gebruikt, zou je de URL van de Twitter-pagina moeten kunnen zien. Als u echter een andere taalversie van de site gebruikt, moet u mogelijk enkele menu’s doorzoeken.

Zodra uw TwitPic-URL op uw Twitter-profiel is geplaatst, wordt deze weergegeven met een foto of video en een beschrijving. Je kunt ook kiezen met hoeveel vrienden je het bericht wilt delen. Dit kan u helpen het aantal mensen dat uw bericht ziet, te vergroten.

Twitter-gebruikers kunnen ook andere TwitPic-links op hun eigen Twitter-pagina’s plaatsen, maar het beste van dit alles is dat ze hun URL kunnen zien samen met de link naar hun berichten. Als ze de links volgen, ontvangen ze een e-mail of sms wanneer een van hun vrienden hen een TwitPic-link heeft gestuurd.

Required tips when buying a bezoek de site

Je kunt ook de TwitPic-website bezoeken om de URL van je berichten te krijgen. Het kan echter zijn dat u uw gebruikersnaam moet invoeren om uw URL te zien.

Twitter-gebruikers die foto’s en video’s op TwitPic plaatsen, hebben ook de mogelijkheid om hun berichten aan te passen. Ze kunnen een lettertype en een afbeeldingsgrootte specificeren en zelfs kiezen of ze de URL wel of niet willen weergeven. Als ze dat doen, wordt er automatisch een link naar hun TwitPic-bericht gemaakt.

Om optimaal gebruik te maken van de gelegenheid om foto’s en video’s op TwitPic te plaatsen, moet u een reeks berichten maken met interessante of relevante informatie over uw blog. Na elk bericht kun je een reactie achterlaten auto importeren duitsland.

Als je het ooit moeilijk hebt gehad om foto’s of video’s van een site te posten omdat je computer is uitgeschakeld tijdens het uploadproces, kan TwitPic je helpen dat probleem te vermijden door tweets te plaatsen die “tweet-links” zijn. De TwitPic-URL kan bij het bericht worden achtergelaten en Twitter geeft automatisch een link naar je bericht na je eerste opmerking.

Als je een onderwerp of onderwerp kunt bedenken, kun je een “tweet” opzetten om dat op te nemen in je Tweetlink en het naast je foto’s of video’s op Twitter te laten verschijnen. U kunt ook de URL van uw bericht aan het einde van uw bericht schrijven. Wanneer op uw TwitPic-link wordt geklikt, zal TwitPic u een directe link naar uw blogbericht geven.