Hoe werkt het?

PowerApps

De PowerApps is een softwareontwikkelingsplatform dat deel uitmaakt van het bredere Microsoft Power BI-platform, waarvan de functies zijn gebaseerd op en gebruikmaken van de cloudservices die worden aangeboden door Azure. Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics GP, MS Excel, MS PowerPoint en MS Access worden ook allemaal ontwikkeld op het PowerApps-platform. Dit platform is gelanceerd door Microsoft om een ​​gebruiksvriendelijke manier te bieden om applicaties te bouwen, zodat de gebruikers sneller en gemakkelijker productief kunnen zijn in het proces.

Er zijn veel verschillende platforms beschikbaar op internet, dus u moet beslissen welke het beste voor u is. Het basisvoordeel van dit platform is dat het niet voor elk bedrijf is ontworpen, maar zeer effectief is voor bedrijven met veel verkooppersoneel, omdat alle gegevens van het verkoopteam op elk moment uit het systeem beschikbaar zijn.

Verkopers die aan het ene project werken, kunnen alle gegevens op hun eigen scherm bekijken, terwijl degenen in een ander gebied de gegevens op het verkoopdashboard kunnen zien. Ze zullen precies kunnen zien wat het verkooppersoneel in de periode heeft bereikt, evenals hun dagelijkse verkopen en winst. Ze zullen ook kunnen zien of het verkoopteam het goed heeft gedaan bij andere projecten. Als iemand klaar is met het project, krijgt hij daarover bericht. De informatie wordt dan automatisch naar hen gestuurd, zodat ze deze kunnen bekijken en kunnen zien of het het geld waard is dat ze aan dat project besteden.

De PowerApps heeft een aantal zeer krachtige functies om te helpen bij gegevensopslag, zoals het maken van grafieken met staaf- of cirkeldiagrammen en het maken van draaitabellen. Het maakt het ook mogelijk dat de gegevens op een beveiligde server worden opgeslagen, zodat ze later van een veilige locatie kunnen worden opgehaald, in plaats van alle gegevens op hun pc te moeten doorlopen.

Er zijn verschillende opties beschikbaar waaruit u kunt kiezen wanneer u dit platform gebruikt. Een optie is de abonnementsoptie, waarmee je onbeperkt toegang krijgt tot de features die dit platform te bieden heeft. Hiervoor wordt u een maandelijks bedrag in rekening gebracht, maar u krijgt alle voordelen. Dit omvat de mogelijkheid om meerdere applicaties te maken en deze direct aan te passen en bij te werken. De andere optie is het betalen per downloadmodel, waarmee u één applicatie naar uw systeem kunt downloaden.

Je kunt het powerplatform een ​​beperkte tijd gebruiken, daarna zul je het opnieuw moeten kopen. Als u echter een klant bent, krijgt u toegang tot onbeperkt gebruik van de functies van dit platform, waardoor u in één keer aan alle functies kunt werken. meer informatie Puurict