Hoe u een dagboek maakt en uw werkvoortgang bijhoudt

Nkuku Rustic leren notitieboek

Hier zijn veertig dingen die u kunt doen terwijl u achter uw computer zit om uw mentale toestand te verbeteren. Beter tijdbeheer kan de sleutel zijn om uw productiviteit en werkgeluk te verbeteren.

Maar het is niet altijd gemakkelijk om uw relatie met mentale energie te transformeren totdat u leert te herkennen waar u deze verspilt en hoe u deze beter kunt beheren. Soms kun je beginnen met het herkennen van de patronen in je dag. Als je bijvoorbeeld laat in de middag werkt en niets te doen hebt, kan het zijn dat je gestrest raakt. Je wilt niet een persoon zonder leven worden, of je hele leven werken, dat is zeker.

Een goede manier om de manier waarop u over werk denkt te veranderen, is door alles op te schrijven. Als je in een creatieve sleur zit, probeer dan op te staan ​​en te beginnen met schrijven, ook al zijn het maar een paar zinnen. Probeer actiever te zijn tijdens uw werkdag. Als u bijvoorbeeld in een hokje werkt, overweeg dan om een ​​project of brainstormidee te starten. Als je het gevoel hebt dat je je focus verliest op wat je doet, ga dan gewoon naar iets anders. Hierdoor kan je geest een pauze nemen van de routine en zul je gaan genieten van wat je doet.

Een andere goede manier om uw werkprestaties te verbeteren, is door uw doelen en dromen op te schrijven. Sommige mensen dromen ervan om op hun werk een grote promotie te krijgen. Anderen dromen ervan architect te worden. Je hoeft geen specifiek doel te hebben, maar door op te schrijven wat je wilt doen en waarom je het wilt doen, kun je je erop concentreren en gemotiveerd blijven.

Schrijf alle informatie op die in je opkomt en die je in de toekomst misschien wilt onthouden. Misschien moet u een bepaald bestand of document vinden. Hoe het ook zij, u kunt het in de toekomst snel terugvinden wanneer u het nodig heeft. Bewaar gewoon de bestanden die u hebt georganiseerd.

Een computer is een goede plek om een ​​logboek bij te houden van alles wat je doet. Op deze manier kunt u altijd terugkijken en zien wat voor u werkt en wat niet. Het zal u ook helpen om antwoorden te vinden op uw vragen.

Zorg ervoor dat u dingen niet twee of drie keer opschrijft. Zorg ervoor dat u onthoudt wat er is geschreven en controleer vervolgens of het nog steeds hetzelfde is als u het heeft geschreven.

Dus nu je weet hoe je een notitieboekje voor jezelf moet maken, pak wat pen en papier, een pen en een potlood en een beetje papier en maak je eigen dagboek. Op die manier kun je alle gedachten en gevoelens die bij je opkomen op een georganiseerde manier opschrijven. Meer informatie hier