Hoe een auto te vervoeren van Duitsland naar de VS.

vanleersum.nl

Als je altijd al een auto wilde importeren, maar daar nooit de tijd voor hebt gevonden, is het tijd om die droom werkelijkheid te laten worden. Voordat u meteen begint met het importeren van een auto, moet u precies weten wat uw opties zijn. Hoewel de afstand tussen de twee landen gedeeltelijk is overbrugd, moeten de meeste kopers zich bewust zijn van verschillende complicaties en problemen wanneer ze auto’s kopen die in andere landen zijn gemaakt. Er zijn veel andere zaken waarmee u rekening moet houden en er zijn meer kosten aan verbonden, en als u uw importauto buiten de VS koopt, moet u een hele berg papierwerk invullen voordat u zelfs maar kunt beginnen …

Als u al een auto heeft geïmporteerd, is uw volgende stap waarschijnlijk het opzetten van een betalingsprocedure. De meeste importeurs en fabrikanten van geïmporteerde auto’s in de VS bieden nu elektronische betalingsprocedures aan die de meeste vormen van papieren betaling elimineren. Dit betekent dat zodra uw betalingsprocedure tot stand is gebracht, u het geld gewoon naar het dichtstbijzijnde douanekantoor brengt, uw voertuig betaalt en het rechtstreeks naar uw huis laat brengen. Vervolgens kunt u de auto laten ophalen bij uw lokale dealer.

De meeste mensen die een auto willen importeren, zouden geïnteresseerd zijn in de aankoop van Duitse auto’s, aangezien deze auto’s veel worden geïmporteerd in de VS. Er zijn echter andere populaire opties die u misschien wilt overwegen als u deze route overweegt. Veel van deze voertuigen kunnen ook worden gekocht met Guggenheim-certificaten, die vaak authentiek zijn en de waarde van uw voertuig kunnen verhogen als u ooit besluit het te verkopen of in te ruilen. Er is ook een overvloed aan verzamelaars en verzamelaars van klassieke auto’s die bereid om u hun gewaardeerde bezit aan te bieden als voorwaarde voor u om een voertuig te importeren.

Een ander ding om in gedachten te houden voordat u besluit auto’s te importeren, is dat u ervoor moet zorgen dat u over voldoende documentatie beschikt om te bewijzen dat u over de wettelijke rechten beschikt om deze voertuigen te bezitten. Veel mensen die auto’s uit het Verenigd Koninkrijk willen importeren, moeten hun auto vaak in een lege kist vervoeren, wat volgens de wet illegaal is. Om verzending in een lege kist te vermijden, is het raadzaam om contact op te nemen met uw rederij en na te gaan of zij een verladersdok bieden, zodat u uw voertuig rechtstreeks op een vrachtwagen kunt laden die zich in een verladersdok bevindt. Rederijen zullen u ook meer in rekening brengen voor het transport van uw voertuig op deze manier.

Een laatste ding om in gedachten te houden voordat u begint met zoeken naar een plaats om uw auto uit het Verenigd Koninkrijk te importeren, is dat u er zeker van moet zijn dat u zaken doet met een gerenommeerd bedrijf. Veel bedrijven die auto’s uit het Verenigd Koninkrijk importeren, doen dit niet ethisch of correct, wat ertoe kan leiden dat u een voertuig van inferieure kwaliteit koopt. Dit is iets dat u zeker wilt vermijden, aangezien uw auto u als afgewerkt product zal overhandigen. U kunt beginnen door Google te gebruiken om verschillende Duitse bedrijven op te zoeken, zoals Audiomesp, Beateler, enz. Bekijk vervolgens de recensies die ze hebben achtergelaten op verschillende forums en recensiesites. Zoek ook hun contactgegevens op en kijk of ze klachten tegen hen hebben en hoe lang ze al zaken doen.

Zoals u kunt zien, zijn er dus veel redenen waarom u ervoor zou kunnen kiezen om auto importeren uit duitsland. U moet echter met al deze dingen rekening houden voordat u verder gaat. Als u vragen heeft, kunt u deze stellen aan uw plaatselijke dealer of uw plaatselijke douanekantoor. Zij kunnen u helpen bepalen wat uw beste optie is, of het nu gaat om een directe verzending vanuit Duitsland, verzending vanuit de VS of een gespecialiseerd vrachtbedrijf. Zolang u uw onderzoek doet en begrijpt waar u aan begint voordat u verder gaat, zal uw ervaring met het importeren van auto’s uit Duitsland positief zijn.

Meer informatie: https://www.vanleersum.nl/auto-importeren-duitsland/