Het beste jaarjournaal

Het beste jaarjournaal

Het Best Year Journal helpt je doelen te stellen, na te denken over je prestaties en je mijlpalen te vieren met begeleiding en extra middelen. Het is een interactief hulpmiddel dat u kunt gebruiken wanneer u een nieuwe start wilt en om u te helpen uw doelen te bereiken. Het dagboek bevat veel pagina's voor het schrijven van notities en activiteiten, waaronder een gedeelte Laten we dichterbij komen dat u aanmoedigt om zinvolle gesprekken met uzelf en anderen te voeren. Als bonus bevat het dagboek een kalender waarmee u het hele jaar door belangrijke gebeurtenissen kunt markeren.

Het beste jaarjournaal

Het Best Year Journal bestaat uit zes delen, waaronder een introductiegids voor Eindejaarsoverzicht en een Persoonlijk Actieplan Journal hemels. Het dagboek is gemaakt van 100% gerecycled papier met twee linten van natuurlijk katoen. Het papier is recyclebaar, composteerbaar en FSC(tm)-gecertificeerd en wordt geleverd met koolstofcompensaties om de CO2-uitstoot te compenseren. Het Best Years Journal is een ideaal cadeau voor jezelf of een geliefde en een prachtige herinnering aan de kracht van plannen.

Het Best Year Journal is er in twee formaten: fysiek en digitaal. De digitale versie is zeer interactief, waardoor je er met een digitale pen op kunt schrijven. Het bevat een afdrukbare Habit Tracker, evenals een interactieve maandkalender. Omdat het tijdschrift ontworpen is om een heel jaar te gebruiken, kunnen de pagina's op elk moment van het jaar worden ingevuld. U kunt reflecteren op uw afgelopen jaar, uw visie voor het komende jaar bepalen en uw voortgang bijhouden.

Informatie over dit onderwerp: http://mylovelynotebook.nl/