Dodge Ram 1500 – Nieuwe prijs – Ontvang de beste deal

dodge ram 1500 nieuwprijs

Om aan uw behoeften te voldoen, kunt u kiezen uit een reeks Dodge Ram-modellen. Er zijn vier-deurs modellen, tweedeurs modellen en zelfs een stationwagen met de optionele neerklapbare achterbank voor de Dodge Ram 1500 Nieuwprijs. Voor de arbeiders, voor het gezin of voor iedereen die van een vrachtwagen houdt die alles kan, is er een model. Dit maakt het een van de meest betaalbare voertuigen op de markt.

De nieuwe Dodge Ram 1500 biedt ook geweldige functies en technologie voor uw comfort en veiligheid. De nieuwe frontairbags zijn voorzien van gordijnairbags en de zijairbags voorin en aan de zijkant. Het elektronische remkrachtverdelingssysteem (EBD) zorgt ervoor dat de voorremmen niet blokkeren wanneer u langzamer rijdt. De truck is ook voorzien van parkeersensoren aan de voor- en zijkant om u te helpen veilig op de weg te blijven.

De Ram 1500 wordt ook geleverd met een permanent veersysteem voor alle weersomstandigheden, een stuurbekrachtigingspomp en transmissievloeistofreservoir, en een zwaar remsysteem. U krijgt een krachtig uitlaatsysteem met variabele kleplift, dubbele uitlaatpoorten, een uitlaatdemper met lage restrictie en een kat met hoog debiet, die het geluid van de motor krachtiger maken.

Hoe vind je een fatsoenlijke auto-pick-up truck?

Als u op zoek bent naar een auto met hoge prestaties, zult u dol zijn op de nieuwe Dodge Ram 1500. Hij heeft ook een geweldig garantieplan voor onderdelen, arbeid en verzending. De Dodge Ram 1500 wordt ook standaard geleverd met een computerdiagnosesysteem. Dit maakt het oplossen van problemen eenvoudig, omdat u toegang tot het systeem hebt via de console van de truck.

De nieuwe Dodge Ram 1500 is the place to be als je op zoek bent naar comfort op de Pickup Auto-route. Voor gereedschap of andere dingen heeft hij een comfortabele passagiersstoel met een handige opbergbank onder de stoel.

De nieuwe Dodge Ram 1500 wordt ook standaard geleverd met gordijnairbags voor en opzij. De gordijnairbags aan de zijkant bieden extra bescherming van links naar rechts als u achterin een auto zit. De airbags bieden ook extra veiligheid bij het achteruitrijden of achteruitrijden.

De nieuwe Dodge Ram 1500 heeft ook een vijfpuntsgordel en een automatische up / down-bediening. Met een druk op de knop zet je de truck uit en met een druk op de knop weer eenvoudig weer aan. Het is ook uitgerust met een touchscreen-monitor, een grote middenconsole met een cd-wisselaar, een elektrisch bedienbaar moonroof, een radio en een dvd. speler met cd- en mp3-mogelijkheid en een cd-wisselaar voor negen cd’s.

De Dodge Ram 1500 is uitgerust met een schuifdak met vergrendeling, een achterruitontdooiing, een spraakgestuurde klimaatregeling en automatische veiligheidsgordels. Daarnaast heeft hij ook een achttraps automatische transmissie. Alle opties van de truck zijn standaard op deze truck.

Tips nodig bij aanschaf van een 1500 nieuwprijs dodge ram

De nieuwe Dodge Ram 1500 wordt ook geleverd met een elektrische achterklep, een elektrisch bedienbare vergrendeling aan de voorkant, een sleutelloze toegang op afstand en een airconditioning met twee zones. De elektrische achterklep is ook standaard op dit voertuig.

De Dodge Ram 1500 Pickup Auto Kopen wordt ook geleverd met een elektrische achterklep, elektrisch slot aan de voorkant, keyless entry op afstand en airconditioning in twee zones. Ook de elektrische achterklep op dit voertuig is standaard.

De nieuwe Dodge Ram 1500 heeft een lage benzineverbruiksclassificatie van twaalf stadsmijlen per gallon. De Ram 1500 heeft een leeggewicht van eenentwintig duizend vier pond.

Met een platform met vierwielaandrijving kan de Ram 1500 zowel voor recreatieve als zakelijke doeleinden worden gebruikt. Bovendien wordt dit voertuig geleverd met een automatische tussenbak.

De nieuwe Dodge Ram 1500 heeft ook drie jaar garantie en kan kosteloos gerepareerd of vervangen worden. zonder eigen risico. Er zijn veel bedrijven die reparaties aanbieden voor Dodge Ram 1500’s en die bereid zijn met u samen te werken.