Cardano-munten

Cardano coins

Image source: https://www.crypto-news-flash.com/litecoin-update-and-cross-chain-communication-with-cardano/

Cardano is een nieuw en veelbelovend platform dat voor veel opwinding zorgt op de forexmarkten. Terwijl andere nieuwe valuta’s hebben gefaald, heeft Cardano het potentieel om ergens heen te gaan. Met de recente prijsschommelingen is het een beetje eng om naar te kijken. Het is misschien gewoon een ander pump and dump-schema, maar deze is heel anders.

Cardano is een uitwisseling gebaseerd op een nieuw “alt coin” (alternatieve valuta) systeem. Cardano is een afsplitsing van de Mastercoin-code die in januari 2020 werd uitgebracht. Forked en zoekende een paar jaar later, maar het lijkt erop dat ze zich stevig vasthouden. De handelsstrategie is simpel: u handelt met een vooraf bepaalde limiet. Zodra een bepaald bedrag door die handelaar is verzameld, neemt hij of zij het resterende saldo op. Dit is in feite een pump and dump, maar het kan ook online worden gedaan.

Aangezien dit systeem relatief nieuw is, zijn de huidige marktomstandigheden en liquiditeit nog relatief onbekend. De valuta is gecreëerd in Europa en heeft sindsdien een gestage prijsstijging gekend. Het is echter een zeer langzame stijging geweest vanwege de lage liquiditeit en hoge prijs. Er zijn ook veel geruchten en negatieve publiciteit geweest, waardoor deze valuta nog uitdagender kan worden.

Wat betekent dit nieuwe platform voor de toekomst? Nou ja, veel. Omdat het een nieuwe en opwindende handelsmarkt heeft gecreëerd, raken er veel meer mensen betrokken en handelen ze. Als de handelsmarkt extreem volatiel wordt, is dat voor iedereen een goede zaak.

Voor sommigen is Cardano misschien niet zo populair als anderen, of ze denken misschien niet dat dit komt door de hoge prijs. Als je naar de andere top tien munten kijkt, hebben de meeste een prijsklasse van ongeveer tien dollar per eenheid. Bij Cardano zijn er veel mensen die denken dat het een koopje is. omdat ze een veel lagere prijsklasse hebben. Zelfs als ze gelijk hebben, zal de prijsklasse het komende jaar toenemen en dat betekent dat nog meer mensen het kunnen kopen.

Cardano is een nieuw soort munt met een uniek systeem. Hierdoor is de prijs mogelijk niet zo hoog als bij andere. Dit maakt het erg aantrekkelijk. Dit nieuwe systeem is nog lang niet als een echte valuta beschouwd, maar het zal zeker een groot probleem worden in de toekomst.  Klik hier Cardano kopen